Kuollut Etana » uutiset

Keikat

  • KEIKKAILU LOPETETTU

Kuollut Etana debyyttialbumi Sitä on pimeä ilmestyi 26.6.2004 joskus kesällä 2004.
Tee tilaus.
Jälleenmyyntipisteet

Sitä on pimeä on suomalaisen mielenmustuuden kuvauksena niin väkevää sarjaa, että vastaaviin suorituksiin ovat yltäneet vain sellaiset tekijät kuin Kauko Röyhkä ja Radiopuhelimet. Kokonaisuus on tyly, taitava ja jyrkkä, mutta biisissä on tarttumapintaa. Kun mukaan lasketaan bändin keikkakunto, vakavamielisten levy-yhtiöiden tulisi kilpailla tästä.

Uutiset

231108 Terve lapsukaiset, jouduimme poistamaan foorumin jonkun helvatan hyökkäyksen johdosta. Kattellaan myöhemmin.

060706 Vuosi on edellisestä tapaamisesta mennyt eivätkä asiat ole miksikään muuttuneet. Jos satuit sivuille vasta nyt, niin voimme ilmoittaa, että KE on hajonnut. Konkurssipesä myy loput Sitä on pimeä -digipackit poistohinnoilla tuolla nettikaupan puolella. Kiitokset kaikille.

300505 Foorumilla kyselyä KE-paitoihin ja numeroituun "PMMT" -cdr painokseen liittyen.

240205 No uutistoimituksesta päivää. Lisäsin muutamia kuvia edelliseltä Tampereen keikalta tuonne foorumin keikkapäiväkirjaan. Lähetelkää lisää, saatte ainakin arveluttavan maineen.

241104 KE-partio jakoi ylennyksiä ahkerille foorumin käyttäjille sekä gospelin levittäjille. Jatkakaa, linkkien levittäminen ympäri internettiä on helppoa ja suotavaa. Me täällä norsunluutornissa sitten tutkiskelemme lokitiedostoistamme meille osuneita linkittäjiä ja jakelemme mielivaltaisesti "kunniaa". Ketana.

011104 Päästäkää meidät metsään takaisin - Hukkarock 2004 -live. Käykää lataamassa biisit ja tulostamassa kannet. Sitten vain askartelemaan rytmimusiikin tahdissa.

130904 Hups, kuollutetana.net pääsi vanhaksi. Uudistusilmoitukset menivät sitten johonkin ikiaikaiseen emailiini enkä päässyt huomaamaan tapahtunutta vasta kun oli liian myöhäistä. Katkos kesti jonkun aikaa, nyt pelaa taas. Tervetuloa sisään.

130804 Parin viime viikon toimitukset ovat hieman myöhässä Hukkarockista aiheutuvien kiireiden takia. Malttakaa hieman, ensi viikolla lähtee taas postia. Niin ja kaikki tsekkaamaan etana kotinurkilla huomenna. Ja hei, ne arvonnat (SOP ennakkotilausten ja foorumin jäsenten kesken) suoritetaan myös aivan lähiaikoina.

130704 Levyt saapuvat huomenna ja postitukset alkavat ylihuomenna. Enää pari päivää siis veitikat.

050704 Vasuri Kabalan otettua yhteyttä vaikutusvaltaisiin tahoihin, postin varmennusyksikkö palautti porsaat kotiin viipymättä. Master on siis taas tallessa. "Cd:t tulivat irrallaan meille Varmennusyksikköön. Ei ollut lähetyskuorta mukana. Lähetys on todennäköisesti hajonnut jossakin postinkäsittely vaiheessa." Hyväksytään tämä selitys tällä kertaa, ensimmäinen hairahdus laskettakoon ymmärtämättömyyden piikkiin.

220604 Levy ja kannet ovat nyt painokoneessa, viikon tai parin viivästys tuosta postihässäkästä tuli, mutta ei se taida enää tässä vaiheessa haitata. Heinäkuun alkupuolella pitäisi levyjen saapua.

220604 Provinssista selvittiin ok. Kuvia keikalta luvassa lähiaikoina, Aiska foorumista oli ainakin ollut kameran kanssa liikenteessä ja ystävällisesti lähetti kuvat meille, Aiskan oma galleria. Käykää odotellessanne täyttämässä festarikysely.

090604 Sitä minä tässä vain pysähdyin sanomaan, että se on masteri hukassa nyt. CD-linja ei ole saanut viime viikolla lähettämääni pakettia. Joku omistaa tällä hetkellä pari cd:tä, jossa toisessa on SOP-master ja toisessa kannet sekä video, jos tiedät asiasta jotain ota yhteyttä masterihukassa@kuollutetana.net, pitihansearvata@kuollutetana.net tai postirules@kuollutetana.net. Älkää kuitenkaan huoliko, Vasuri Kabala -mafia selvittää asian, tilauksia otetaan edelleen vastaan ja levy ilmestyy (referenssilevy on jo lähetetty cd-linjan tädeille).

040604 Sitä on pimeä -ennakkotilaukset ovat lähteneet hyvin liikkeelle, lisätään vähän painetta kattilaan ja luvataan yhdelle ennakkotilaajalle paketti ilmaiseksi, heitetään vielä kaupan päälle yksi varaston kätköistä löytynyt Kiltti poika -paita (koko määrittelemätön). Arvonta suoritetaan noin kahden viikon kuluttua, lohdutuspalkintoina arvotaan pari ilmaiskappaletta levystä KE-Armyn jäsenten kesken.

030604 Sitä on pimeä - ennakkotilauksia otetaan vastaan.

020604 kuollutetana.net uudistui vastaamaan albumin kuvitusta.

010604 Sitä on pimeä lähti painoon.

280504 Kuollut Etana Provinssirockissa, perjantai klo 20.00 moulin rouge (heti portin vieressä)

280304 Jumala rakastaa minua -video nähtävillä su 28.3.2004 klo 18:00 alkavassa näytöksessä Kino Höyhen 2004 -filmifestivaalilla. Että sinne sitten taputtelemaan nuoria elokuvantekijöitä olkapäille.

030304 LA 6.3.2004 klo 18.00 Tullikamari: Suomalaiset musiikkivideot / L26 - Kuollut Etana: Jumala rakastaa minua.

231203 Pienemmätkin taajamat saavat mahdollisuuden tutustua Etanaan visuaalisesti. Jumala rakastaa minua -video ladattavissa mpeg-formaatissa. Tämä jouluilo suodaan tosin vain KE-Armyn jäsenille, muiden täytyy keksiä jotain korviketta.

241103 Pääkaupunkiseutulaisilla mahdollisuus tsekata Etanan uusi Jumala rakastaa minua -video 25.11. klo 21.00 Kettupäivillä elokuvateatteri Orionissa. KUOLLUT ETANA: JUMALA RAKASTAA MINUA Ohjaus, käsikirjoitus, leikkaus: Olli Laine ja Wesa Aapro, tuotanto: Olli Laine, kuvaus: Olli Laine, Wesa Aapro ja Kai Lavila - animaatio, 2003, beta, väri/mv, 4'